Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Legăturii Utile

http://europa.eu/

Vrei sa stii mai multe informatii despre Uniunea Europeana, despre politici si activitati ale UE, despre cum poti, trai sau munci in UE sau pur si simplu cum poti sa te implici? Atunci ai ajuns unde trebuie. Acceseaza site-ul de mai jos si poti afla toate aceste informatii si in limba ta!

 

http://ec.europa.eu/index_ro.htm

Comisia Europeana, iti pare ceva greu de inteles? Atunci invata despre Comisia Europeana, vizitand website-ul de mai jos. Aici mai poti afla despre Posturi la Comisia Europeana, legislatie sau despre finantare UE.

 

http://eur-lex.europa.eu/ro/index.htm

Ai auzit de multe ori despre acquis comunitar, despre armonizarea legislatiei nationale la cea europena dar nu sti ce inseamna? Acum e mult mai simplu deoarece exista un serviciu european in care poti afla mai multe despre directivele in vigoare ale Uniunii Europene, Tratate fondatoare, sau poti pur si simplu cauta legea care te intereseaza.

 

http://ec.europa.eu/euraxess/index_en.cfm

Daca esti un cercetator mobil interesat de un job intr-una din urmatoarele tari din Europa (Austria, Belgia,Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Macedonia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel,Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia si Marea Britanie), serviciile EURAXESS, te pot ajuta pe tine si familia ta in orice pas al mutarii, de la o casa noua, recunoasterea calificarilor, cursuri de limba, aspecte sociale etc. Tot aici poti afla mai multe despre legislatia europeana in domeniul cercetarii, si anume se definesc responsabilitatile intre cercetatori si angajatori in care unicul obiectiv este acela de a coopera