Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

1 Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Centrul de Informare Europe Direct Timiş îşi desfăşoară activitatea în cadrul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany de 4 ani. Acest proiect este cofinanţat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi are ca obiectiv general facilitarea accesului tuturor cetăţenilor din judeţul Timiş, indiferent de mediul de rezidenţă (rural sau urban), la informaţii privind domeniile în care Uniunea Europeană își desfăşoară activităţile, precum şi privind modul în care acestea le afectează viața de zi cu zi.

În ziua de 01.10.2012, vor fi distribuiţi fluturaşi de către Centrul Europe Direct Timiş care vor promova îmbătrânirea activă şi ziua de 1 Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Fluturaşii se vor distribui în Piaţa Libertăţii; strada Alba Iulia; Piaţa Unirii.

În ziua de  02.10. 2012, Centrul Europe Direct Timiş, găzduit de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Instituţia Prefectului Timiş şi cu Căminul pentru Pensionari din Timişoara, organizează “1 Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”. La acest eveniment vor participa peste 80 de persoane vârstnice, care se vor bucura de ziua lor şi la care se vor desfăşura diverse activităţi, precum ateliere de creaţie, coordonate de artişti plastici, la aceste ateliere vor participa şi copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, echipele fiind formate dintr-un copil şi o persoană vârstnică, fiecare echipa îşi va alege o temă şi vor realiza o pictură. Această activitate va începe la ora 10 şi se va finaliza la ora 12. De asemenea, va avea loc şi un spectacol susţinut de copiii de la Palatul Copiilor din Timişoara,între orele 16 şi 17. La sfârşitul evenimentului va avea loc premierea participanţilor, fiecare pachet pentru aceştia va conţine fructe şi articole de îmbrăcăminte.

 

Leave a Reply