Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Rgulament Concurs Europe Direct Timis

Regulament concurs pe teme europene

 Art. 1.Organizator. Concursul pe teme europene este un format de concurs initiat si derulat de Centrul de Informare Europe Direct Timiş care are ca structură gazdă Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany si partener Studioul Regional Radio Timisoara.

 Concursul pe teme europene se va desfasura in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii concursului.

 Art. 2. Durata concursului. Concursul se desfasoara la Studioul Regional Radio Timisoara incepand din data de 29 septembrie 2011 in cadrul emisiunii În rând cu lumea, editia de joi, si se va desfasura pe parcursul a 8 editii ale acestei emisiuni.

Art. 3. Drept de participare. La aceast concurs pot participa cetatenii romani, cu exceptia angajatilor Organizatorului si rudelor acestora de gradul I, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 14 ani. Participarea la concurs implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate (pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate).

 Art. 4. Protectia datelor cu caracter personal. Prin inscrierea in cadrul acestui concurs, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a Centrului de Informare Europe Direct Timiş care are ca structură gazdă Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany in urmatoarele scopuri:

 ·     Organizarea si desfasurarea concursului, precum si desemnarea castigatorilor si atribuirii de premii;

 ·     Realizarea de rapoarte statistice;

 Informatia va fi prelucrata de catre Centrul de Informare Europe Direct Timiş care are ca structură gazdă Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 şi 677/2001.. Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Centrul de Informare Europe Direct Timiş. va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

 Art. 5. Mecanismul concursului radio

 a) Inscrierea si desfasurarea concursului: In fiecare editie de joi a emisiunii În rând cu lumea se vor scoate timp de 8 saptamani la concurs: 2 buc mp3 playere si materiale cu caracter informativ despre Uniunea Europeana. Ascultatorii care doresc sa castige trebuie sa asculte emisiunea, sa apeleze numarul de telefon 0256/493.545 (nr. cu tarif normal) in timpul emisiunii “În rând cu lumea” si sa raspunda corect la intrebarea formulata. Prima persoana care raspunde corect la o intrebare castiga premiul.

 Art. 6. Premiile.

 Caracterul premiilor:

 -          MP3 Player 4Gb Serioux Particle P30, FM radio, mini LCD, USB, Slot micro SD, black

-          materiale cu caracter informativ despre Uniunea Europeana

 Persoanele domiciliate in Timisoara isi vor putea ridica premiul de la sediul Fundatiei Bethany, din Calea Dorobantilor, nr.4, Timisoara.

Persoanele care nu au domiciliul in Timisoara si nu au posibilitatea sa se deplaseze la sediul Fundatiei Bethany vor primi premiul prin posta cu confirmare de primire

Pentru a i se acorda premiul, castigatorul este obligat sa comunice Organizatorului numele complet si adresa completa, seria si numarul C.I., precum si codul sau numeric personal (CNP-ul). Fiecare castigator al unui premiu va incheia un proces-verbal de predare-primire (“Procesul-Verbal”) in 2 (doua) exemplare, unul pentru castigator si unul pentru Organizator.

 La momentul semnarii Procesului-Verbal, dreptul de proprietate si riscurile asociate fiecarui premiu vor fi transferate catre castigatorul premiului respectiv, desemnat potrivit prezentului Regulament Oficial. La ridicarea premiului, castigatorul va prezenta actul de identitate valabil.

 Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiului si nici de a cere modificarea parametrilor premiului.

 Art. 7. Taxe si impozite. Participarea in cadrul prezentului concurs nu implica niciun fel de costuri pentru participant.

  Art. 8. Litigii. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.

Leave a Reply