Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Esti European! Fii alaturi de noi de Ziua Europei!

 

Aflat la a doua editie, evenimentul “Esti European!Fii alaturi de noi de Ziua Europei” a devenit deja o traditie pentru Timisoara.

Intr-un cadru festiv, cu iarba verde si mult soare orice cetatean timisean, si nu numai, este invitat sa se bucure alaturi de copii, bunici si parinti la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Europei ce va avea loc in data de 8 mai 2010, incepand cu orele 9.30 la Muzeul Satului Banatean din Timisoara.

Din programul evenimentului putem sa amintim: jocuri si concursuri sportive, face painting, pictura pe panza, meci demonstrativ de cricket, programe artistice, concursuri de cultura generala. Tot cu aceasta ocazie timisorenii pot vizita standuri amenajate special pentru acest eveniment, apartinand urmatoarelor tari: Italia, Germania, Franta, Serbia, Tunisia, India, Centrul Cultural Romano – Arab Timisoara Ungaria si Suedia. Si pentru ca este Ziua Europei, si sarbatoare europeana, Centrul de informare Europe Direct Timis a carui organizatie gazda este Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, va expune un stand cu materiale informative despre Uniunea Europeana.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Fundatia Serviciilor Sociale Bethany prin Centrul de informare Europe Direct Timis, Institutia Prefectului Judetul Timis, Primaria Timisoara, Consiliul Judetean Timis, in parteneriat cu reprezentantele diplomatice si centrele culturale straine din Timisoara Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Inspectoratul de Politie al judetului Timis, Directia pentru Sport a judetului Timis, Directia Judeteana pentru Tineret Timis, Asociatia Generatie Tanara Timisoara, Asociatia Seniorilor municipiului Timisoara.

 

Comments are closed.