Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

ONU - Anul International al Tineretului: august 2010 - august 2011

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a adopat o rezolutie prin care proclama anul care incepe de pe 12 august 2010 si pana pe 11 august 2011 ca fiind Anul International al Tineretului: dialog si intelegere reciproca. Acest an sustine activitati care promoveaza in randul tinerilor idealurile de pace, libertate, progres, solidaritate si care sunt dedicate obiectivelor de progres si dezvoltare, inclusiv Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului.

Anul acesta este despre TINERET . Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a proclamat anul Tineretului in vederea recunoasterii nevoi de dialog dintre tineri si alte generatii. Odata ce a fost proclamat depinde de tine sa-ti faci auzita vocea. Anul International reprezinta o oportunitate fantastica de a promova drepturile tinerilor in tara ta, de a promova dialogul si intelegerea mutuala intre tineri si factorii de decizie din comunitate.

Vrem sa te auzim!

Pentru a incepe dialogul cu tinerii din toata lumea, s-a lansat o pagina de facebook , unde tinerii pot sa discute cu ceilalti despre nevoile, drepturile si provocarile pe care le intampina. (http://www.facebook.com/people/UnitedNations-ProgrammeonYouth/100000636643703).

Aflati mai multe despre cum va puteti implica in activitati, proiecte si evenimente, dar si despre programul mondial de actiune pentru tineret, date utile de contact si link-uri interesante pe site-ul:

http://social.un.org/youthyear

Comments are closed.