Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Premiul Parlamentului European pentru jurnalism 2010

In 2010 Parlamentul European va acorda, pentru a treia oara, Premiul pentru Jurnalism. Acesta va fi acordat jurnalistilor care au publicat / difuzat materiale despre teme majore la nivel european, sau care au promovat o mai buna intelegere a institutiilor si/sau politicilor europene.

Premiul va fi acordat in spiritul respectului pentru libertatea presei si pluralism, avand in vedere dezideratul Parlamentului European de a imbunatati comunicarea dintre institutiile UE si cetatenii europeni.

Premiul cuprinde patru sectiuni diferite: presa scrisa, radio, TV si internet. Castigatorul fiecarei sectiuni va primi 5 000 euro.

In competitie se pot inscrie jurnalisti sau echipe de pana la cinci profesionisti mass-media, care pot prezenta articole sau reportaje. Contributiile trebuie sa fie publicate sau difuzate in perioada 1 mai 2009 – 31 martie 2010, intr-una din limbile oficiale ale Uniunii Europene. Toti participantii trebuie sa fie cetateni sau rezidenti ai unui Stat Membru UE si trebuie sa fie înregistrati ca jurnalisti in statul respectiv.

Perioada de inscriere este: 15 ianuarie 2010 – 31 martie 2010, inclusiv. Premiul va fi acordat in octombrie 2010.

Pentru participarea in concurs va rugam sa cititi cu atentie regulamentul la urmatoarea adresa de web:http://www.eppj.eu/view/ro/introduction.html

Comments are closed.