Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

FII VOLUNTAR, DONEAZA O CARTE

Centrul EUROPE DIRECT Timis gazduit de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany sarbatoreste in 5 decembrie Ziua Internationala a Voluntariatului.

In acest sens, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany prin Centrul ED Timis se alatura eforturilor societatii civile de a promova practicile voluntariatului si efectele benefice pe care aceasta “activitate” le aduce in randul cetatenilor sai.

Cu aceasta ocazie, Centrul Europe Direct Timis invita cetatenii timisorenii sa se alature cauzei noastre si sa devina pentru scurt timp voluntari.

Evenimentul “Fii voluntar, doneaza o carte” se realizeaza in parteneriat cu Universitatea “Tibiscus” Timisoara, Liceul Teoretic Periam si Scoala Generala clasele V-VIII.

Daca ti-a placut foarte mult o carte, ti-a schimbat viata si vrei sa impartasesti si cu ceilalti minunata lume a cartilor, atunci doneaza o carte si ajuta la dotarea bibliotecilor din doua scoli din mediul rural.

Vino de luni pana vineri la sediul Fundatiei Bethany in strada Fagaras, nr.16A intre orele 8.30-16.00 pana in data de 4 decembrie 2009, cu o carte sau mai multe, si impartaseste cu cei dornici de a citi aceasta bucurie. Fii astfel voluntar pentru scurt timp si ajuta la imbunatatirea fondului de carte din doua scoli din mediul rural.

Cele doua scoli din mediul rural selectate sa primeasca aceste carti sunt Liceul Teoretic Periam si Scoala Generala clasele I-VIII Sacosu Turcesc.

De asemenea voluntari ai Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii “Tibiscus”, si voluntari ai Universitatii de Vest Timisoara, ne vor ajuta in aceasta actiune, participand la colectarea si donarea de carti catre scolile selectate. Cartile colectate vor fi donate impreuna cu voluntari in saptamana 14-18 decembrie.

Centrul Europe Direct Timis este un proiect derulat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany din anul 2008 in parteneriat cu Institutia Prefectului judetul Timis si Inspectoratul Scolar Judetean Timis. Scopul centrului este acela de a informa cetatenii timiseni cu privire la orice aspect legat de Uniuniea Europeana: programe, fonduri structurale, burse de studiu, politici europene etc.

Intrebari suplimentare? Ne puteti contacta la sediul Fundatia Serviciilor Sociale Bethany-Centrul Europe Direct Timis

Persoane de contact:

Cristina Sas-Consilier de comunicare

Ioan Kovacs-Coordonator Centrul Europe Direct Timis

Adresa Timisoara, str.Fagaras, nr.16 A, Tel 0356-401984

E-mail: europedirect@bethany.ro

Web site: www.europedirect.bethany.ro

Comments are closed.