Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

NESst

Non profit Enterprise and Self-sustainability Team, prescurtat NESst anunta lansarea Competitiei Intreprinderilor Sociale NESsT 2009, ce are ca scop sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor sociale din Romania. Prin urmare, invitam toate organizatiile societatii civile (OSC), care sunt interesate de evaluarea fezabilitatii lansarii sau extinderii unei intreprinderi sociale, sa se inscrie si sa participe la aceasta competitie (pot participa si organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala).

Obiectivul competitiei din 2009 este cresterea capacitatii organizatiilor societatii civile din Romania de a-si dezvolta un plan de afaceri pentru potentialele intreprinderi sociale sau pentru cele existente. La finele perioadei de planificare a afacerii, NESsT va premia organizatiile care au dovedit ca sunt pregatite sa primeasca suport tehnic si financiar pentru implementarea intreprinderilor sociale respective.

Organizatiile selectate se vor implica intr-un proces in care vor avansa pas cu pas, dezvoltandu- si capacitatea de a dezvolta si implementa activitati specifice intreprinderilor sociale. Organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala vor fi evaluate in mod individual, in functie de gradul de pregatire, pentru a determina carei etape a procesului li se vor alatura. Organizatiile primesc sprijin pentru imbunatatirea capacitatilor de a dezvolta concepte legate de intreprinderi sociale si planuri de afaceri in valoare de 7 500 USD, precum si asistenta tehnica pentru implementarea lor.

Premiile competitiei

NESsT va acorda trei premii financiare pentru recunoasterea celor mai bune planuri de afaceri. Organizatiile premiate vor primi, din partea NESsT, cate un grant in valoare de 10 000 USD si sprijin permanent in implementarea afacerii. Informatii cu privire la competitie

Pentru mai multe informatii, pute?i vizita site-ul Competitiei intreprinderilor sociale NESsT 2009 (http://www.nesst.org/2009CompRomaniaROM.asp), unde puteti gasi formularul de aplicare si brosura informationala cu privire la NESsT Venture Fund.

Termenul limita pentru trimiterea formularelor completate este 30 octombrie 2009, acestea urmand a fi trimise lui Zoltan Bereczki, zbereczki@nesst. org.

Comments are closed.