Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Imagineaza-ti o lume noua – concurs de fotografie

“Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata la tot ce stim si intelegem, in timp ce imaginatia imbratiseaza lumea intreaga” (Albert Einstein)

Premize

Lumea noastra se confrunta azi cu schimbari globale, motiv pentru care devine tot mai instabila si mai inegala. in acest timp al schimbarilor rapide, avem nevoie sa fim flexibili, creativi si sa profitam la maxim de capacitatile umane. Recuperarea va depinde in mod clar, de creativitate si inovare.

Sub tutela Anului European al Creativitatii si Inovarii AECI-2009, Comisia Europeana a lansat concursul de fotografie “Imagineaza-ti o lume noua”. Pentru acest concurs, Comisia Europeana invita toti fotografii profesionisti si amatori, studentii in fotografie si pe toti cei talentati sa isi prezinte fotografiile la concursul “Imagineaza-ti o lume noua”. Poate participa orice persoana care locuieste intr-un stat membru al Uniunii Europene, intr-o tara candidata sau in Islanda, Liechtenstein sau Norvegia, care impartaseste pasiunea pentru fotografie.

Lucrarile prezentate vor fi evaluate de catre un juriu international alcatuit din profesionisti renumiti din domeniul fotografiei si al artelor. Juriul va fi condus de profesorul de fotografie Chris Wainwright, presedintele European League of Institutes of the Arts (ELIA), si va fi format din: Claude Bussac , directoarea PhotoEspańa, Spania; François Hébel , directorul Rencontres d’Arles, Franta; Orsolya Kőrösi , directoarea executiva a Hungarian House of Photography, Ungaria; Vangelis Ioakimidis , directorul Thessaloniki Museum of Photography, Grecia; Elina Brotherus , fotograf si artista video, Finlanda; Klavdij Sluban , fotograf francez de origine slovena.

Ca sa puteti participa trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

  • trebuie sa va inscrieti online, prin completarea unui formular;
  • participantii trebuie sa confirme ca materialul este produs de ei, si ca nu sunt incalcate regulile copyright-ului;
  • trebuie sa aveti consimtamantul persoanelor din fotografie, iar pentru copii minori-consimtamantul parintilor;
  • se pot trimite intre 2-4 fotografii legate de tema propusa

Castigatorii vor primi premii constand in aparat de fotografiat digital sau echipament fotografic si excursii in orase din Uniunea Europeana. Termenul limita pentru prezentarea fotografiilor este 31 august 2009.

Mai multe infomratii la http://www.imagine2009.eu/

Comments are closed.