Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Europass

Vrei sa lucrezi oriunde in Uniunea Europeana sau doar sa-ţi depui candidatura pentru o bursa sau stagiu, atunci precis ai nevoie de un curriculum vitae in format european, usor de citit si identificat de orice angajator/profesor. Pentru a-ti putea face aptitudinile si competentele clar intelese, atunci Europass iti deschide portile pentru a invata si munci in Europa mult mai usor decat pana acum.

Europass reprezinta un nou mod de a ajuta oamenii sa:

  • isi faca aptitudinile si competentele usor si clar de inteles in Europa (Uniunea Europeana, EFTA/EEA si tarile candidate);
  • sa se miste oriunde in Europa.

Europass este compus din cinci documente:

  • doua documente (Curriculum Vitae Europass (CV) si Pasaportul Lingvistic Europass) pe care le puteti completa singuri; si
  • alte trei documente (Suplimentul Europass la Certificatul profesional, Suplimentul Europass la Diploma si Mobilitatea Europass) completate si emise de organizatii competente.

Astazi e mai usor sa-ti faci CV european, deoarece stii ce se cere, ce trebuie sa completezi si cum. in pasi marunti si pe intelesul tuturor prin Europass inveti despre mobilitatea Europass, sumplimentul Europass certificatul profesional sau suplimentul Europass de diploma.

Mail multe detalii:http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europasss+Documents/Europass+CV.csp

Comments are closed.