Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

EurparlTV

Nu dorim sa lansam un canal TV obisnuit, care sa includa filme, documentare, reality show sau fotbal, ci sa ne adresam celor interesaţi de deciziile luate de PE”. Aceasta a fost declaraţia d-nului Vidal-Quadras, Vice-presedintele Parlamentului European, responsabil pentru politica de informare si comunicare, pentru lansarea canalului EuroparlTV.

incepand cu 17 septembrie, orice persoana din lume care are acces la internet in banda larga poate descoperi Parlamentul European, urmarind in mod regulat un set de programe difuzate in direct.

Este vorba de cel mai ambiţios proiect TV multilingv din lume cu programe in peste 20 de limbi europene, dezbateri, probleme de interes major, actualitaţi, viaţa din spatele scenei si programe speciale pentru tineri: http://www.europarltv.europa.eu/

Structurat pe patru canale: Parlamentul Tau, Vocea Ta, Europa Tanara, Parlamentul European Live, (http://www.europarltv.europa.eu/) te ţine mereu la curent cu ultimile noutaţi atat la nivel instituţional, in modul in care se iau deciziile in UE, dar si cu privire la informaţii despre drepturile tale, programe sau alte lucruri care te afecteaza in viaţa de zi cu zi.

Tot de aici poţi sa urmaresti live deciziile Parlamentului si sa-i „vezi la treaba” pe cei pe care i-ai votat.

Comments are closed.