Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Tineret In Actiune

Esti tanar si ai un cuvant de spus?
Crezi ca este nevoie de reglementari in domeniul tineretului?
Simti ca se pot face mai multe lucruri, astfel incat tinerii sa fie sprijiniti din punct de vedere social, economic si educational?

Vino si sustine-ti punctele de vedere in cadrul Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor, PARTICIPAND la un exercitiu democratic de simulare a lucrarilor Parlamentului Romaniei pe Legea Tinerilor 350/2006.

Pe 22 si 23 octombrie te invitam sa fii parlamentar!

Sa dezbati, sa vii cu propuneri argumentate, sa gasesti solutii si sa propui amendamente Legii Tinerilor, sa te familiarizezi cu procesul decizional! Mai mult, acest eveniment va fi oportunitatea TA de a transmite mai departe, celor care chiar au puterea de decizie, propunerile tale.

Daca esti tanar si ai un cuvant de spus in acest domeniu, inscrie-te pana pe 28 septembrie, trimitand completat formularul de candidatura disponibil la adresa: http://www.anpcdefp.ro/programe/tineret/forum/Formular_Candidatura_Simulare.doc, pe adresa miruna.covaci@anpcdefp.ro.

Evenimentul este organizat de ANPCDEFP, in parteneriat cu Parlamentul European al Tinerilor si Pro Democratia Club Bucuresti.

Locul de desfasurare: Bucuresti, Camera Deputatilor

Cheltuielile de transport si cazare sunt acoperite integral de organizatori, pentru participantii din afara Bucurestiului.

Evenimentul de simulare a dezbaterilor parlamentare face parte din programul Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor – o saptamana ALTfel! (17-24 octombrie 2009)

O saptamana in care tinerii si cei care lucreaza cu tinerii sunt invitati sa participe activ la cafeneaua publica, atelierele de scenarii, teatru forum, proiectii de film, animatie stradala, curs de formare de lobby & advocacy.

Detalii despre acest eveniment: http://euparticip.wordpress.com/

Comments are closed.