Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Descopera Europa

Salutare, calatorule

Bine ai venit in cel mai fascinant castel al secolului XXI. Un castel virtual, in care s-au adunat cei mai ‘tari’ europeni: oameni de stiinta, cavaleri de legenda, fantome vaporoase, exploratori curajosi sau scriitori celebri! Invitatii au venit de pretutindeni, din toate colturile si timpurile Europei.

Asa incepe prezentarea celui mai interesant website pentru copii.

In aceasta fascinanta lume, Aranburu ii poarta pe copii in minunate aventuri in care se pot intalni cu personaje faimoase gen: Magellan sau Giordano Bruno, Alice in Tara Minunilor.

Colindand pe culoarele castelului copii Descopera EUropa, pentru ca fiecare camera are povestea ei si cu putina rabdare vei descoperi cele mai interesante lucruri despre Europa.

In castel te poti plimba in Sala Armelor, Sala de Bal, Scoala, Sala tronului, Han, Camera vechilor arte, Camera hartilor…

De exemplu la Scoala, copii afla cam care este ritmul scolar in alte tari din Europa. Copiii din Germania au 208 de zile de scoala, cei din Luxemburg 212, danezii, italienii si olandezii 200 de zile, englezii si finladezii 190 de zile, elevii din Irlanda 183, cei din Belgia 182, spaniolii si francezii 180, iar suedezii 178. Grecii si portughezii au cel mai scurt an scolar, cu o medie de 175 de zile

Daca ti-am capatat atentia si vrei sa afli mai multe DESCOPERA EUropa la

http://descoperaeuropa.ro/

Comments are closed.