Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Liceul Teoretic Periam si Colegiul Tehnic Ion Mincu „s-au luptat pe teme europene”

In luna noiembrie Centrul ED Timis a organizat un concurs de cunostinte pe teme de Uniunea Europeana intre elevii de la Liceul Teoretic Periam si Colegiul Tehnic Ion Mincu din Timisoara.

Prima faza a consursului s-a derulat la nivelul scolilor, urmand ca ulterior sa fie selectati cei mai buni elevi care sa ajunga la faza interscolara.

Selectia s-a realizat pe baza unui chestionar cuprinzand intrebari din cunostinte generale despre Uniunea Europeana, si un filmulet despre valorile Uniunii Europene. Juriul a fost format din reprezentanti ai Fundatiei Bethany, si reprezentanti ai scolilor partenere.

Faza interscoalara s-a derulat la Periam in data de 20 octombrie 2009, iar echipa castigatoare a primit premii constand in mape insriptionate. Nici echipele care nu au castigat nu au fost uitate, iar munca si participarea elevilor a fost premiata cu diplome si penar cu pix si stilou personalizat.

„Consider ca acest concurs a fost o metoda foarte buna de a invata noi lucruri despre Uniunea Europeana, dar si de ne face noi prieteni” a declarat una din elevele participante la concurs dupa finalizarea acestuia.

Comments are closed.