Harta


View Europe Direct Timis in a larger map

00 800 67 89 10 11


SUNĂ GRATUIT PENTRU INFORMAȚII DESPRE EUROPA

Ce informații poți obține . . . click aici pentru mai multe informații

Campania „Adopta un stil de viata sanatos”

Vineri, 23 octombrie incepand cu orele 11, in Sala Festiva a Scolii Generale Nr.1 Sannicolau Mare are loc Campania- „Adopta un stil de viata sanatos”.

Evenimentul este organizat de Centrul Europe Direct Timis gazduit de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in parteneriat cu Primaria Orasului Sannicolau Mare, Liceul „Ion Jebeleanu” Sannicolau Mare, Scoala Generala clasele I-VIII Nr.1, Scoala Generala clasele I-VIII Nr.2, Directia de Sanatate Publica a judetului Timis, Grupul Scolar Agricol Sannicolau Mare si parteneri media: Radio Timisoara.

Sub egida „Informeaza-te pentru ca te priveste” evenimentul „Campania “Adopta un stil de viata sanatos” doreste sa informeze elevii din scoli si licee din Sannicolau Mare despre metode de alimentatie sanatoasa, importanta miscarii si a sportului, abordarea unui stil de viata sanatos. Prevenirea cauzelor bolilor este una din politicile Uniunii Europene in domeniul sanatatii, motiv pentru care Centrul Europe Direct Timis considera ca este necesar sa fie luate masuri eficiente de prevenire a cauzelor imbolnavirilor si de promovare a unui mod de viata sanatos.

In cadrul acestui eveniment vor avea loc dezbateri pe tematica, concursuri si jocuri sportive, desene pe asfalt, concursuri de logo si slogan si proiectii de filme pe tema „Cum vad eu o viata sanatoasa”. Cele mai bune realizari si cei mai buni sportivi vor fi premiati pe parcursul evenimentului.

De asemenea un stand de informare situat la intrarea Salii de Sport a orasului Sannicolau Mare va pune la dispozitia celor interesati materiale despre Uniunea Europeana si politicile UE in domeniul sanatatii.

Centrul Europe Direct Timis este un proiect derulat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany din anul 2008 in parteneriat cu Institutia Prefectului judetul Timis si Inspectoratul Scolar Judetean Timis. Scopul centrului este acela de a informa cetatenii timiseni cu privire la orice aspect legat de Uniuniea Europeana: programe, fonduri structurale, burse de studiu, politici europene etc.

Date de contact:

Cristina Sas-Consilier Comunicare

Ioan Kovacs-Coordonator Centrul Europe Direct Timis

Adresa Timisoara, str.Fagaras, nr.16 A, Tel 0356-401984

E-mail: europedirect@bethany.ro

Website: http://www.europedirect.bethany.ro

Comments are closed.